Treceți la conținutul principal

Un fel de rămas bun..

A venit timpul sa spun "adio" unei perioade foarte lungi din viața mea, acestui colț, unei părți din sufletul meu,  unde m-am refugiat mereu ori de câte ori am fost bine, am fost rau, fericita sau trista.. Nu stiu daca voi mai reveni aici vreodată, nu stiu si de ce sa o mai fac, in definitiv mereu sunt singura atunci cand imi este greu, chiar daca uneori colțul asta imi da iluzia ca nu sunt! Daca am avut ceva de spus, daca am însemnat ceva, daca va mai fi dor, de orice natura, vor ramâne aici pentru posteritate, însemnările sufletului meu..Din mine.. 
Fărâme de trăiri si amalgam de sentimente..
De azi ma "ascund", ma "îngrop".. Nu mi-a folosit la nimic sa ma deschid ca o carte aici, din contra.. uneori mi-a făcut numai rau.. 
As fi putut sa mai exist aici doar pentru cineva.. Dar e doar o fantoma! 
Oricum ar fi, roata se întoarce.. 

Comentarii

danplux a spus…
Crezi că ăsta este un colț bântuit de fantome? Eu am auzit bătăi de inimă, nu cred că mi s-a părut... numai mie.
Black Swan a spus…
Oricum ar fi, colțul ăsta, a început să ma doară foarte tare.. Și simt să mă îndepărtez de el! De mine până la urma! De cei ce mi-au făcut rău..
danplux a spus…
O să-ţi fie dor, să vezi! ... Şi o să revii!
Doar dacă nu te-ai apucat, între timp, de un alt început..

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!