Treceți la conținutul principal

Lecție de viața..

Despre cand realizezi ca ai avut in viața ta, in sufletul tau, in inima ta, la masa ta, un vultur.. Ca ai iubit un fals cu masca!  Un mincinos si un ipocrit care si-a încălcat toate promisiunile in picioare! La ce ma mai mir, lumea asta oricum e o jungla plină numai de hiene! Am traversat o perioada destul de grea, lunga, tumultoasa.. m-am legănat in întuneric zi de zi, si noapte de noapte, nu s-a terminat, nu stiu ce va fi.. cum va mai fi, însă acum imi fac o promisiune.. Nici un minut din viața mea, pe muchie de cuțit, nu il voi mai dedica unei amintiri si unui trecut care m-a transformat intr-o umbra si care nu mi-a lăsat nimic bun,  pentru ca m-a "secat" de orice am avut eu mai de preț si mai pur in mine! O sa imi reconstruiesc din nou suflețelul, si imi promit ca nu o sa il mai dau nimănui atat de ușor! In definitiv nimeni nu merita lacrimile mele..
O sa fiu bine in cele din urma.. Nu o sa mai trăiesc niciodată pe pilot automat, si nu o sa-mi mai irosesc vreodată, clipele mele pe o himera fara substanta!
No more drama Queen! 
Back to life, again.. 
No matter what! 

Comentarii

danplux a spus…
Fantomele, visele..nu pot purta măști, neavând chip. Ele par a fi cumva, doar asa cum le percepi la un moment dat.

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!