Treceți la conținutul principal

I Need My GirlO piesa care ma face sa inteleg, cumva, ca timpul nu vindeca. E o tampenie sa te agati de treaba asta. Ascultand-o, am inteles ca mi-e dor de vremea in care ma simteam mica-mica, dar sigura pe mine, de vremea in care un simplu "noapte-buna" ma transforma in lumina, de momentele in care eu contam cel mai mult, chiar daca timpul parea nebun. Gresim grupa mare. Si purtam cu noi greseala ani si ani, fara sa intelegem ce ne apasa. Si, intr-o seara, cand realizezi ca nu mai ai parte de rabdarea de a sta 10 minute sa mananci niste prostii de la Mc, de care oricum nu aveai chef, dar... cand realizezi asta, te trezesti. Si te scuturi. Te ridici, ceri o punga, pui mancarea de care nu te-ai atins si, la un moment dat, o arunci la cos. Fara sa o atingi. Ca si cum ai arunca tot ce ai gresit. I need my girl... I’m under the gun again... just need myself...

Comentarii

Victor a spus…
Un citat pe care nu l-am uitat niciodata este ca "sufletul este singura pasare care isi poarta colivia".
Oricat am fugi, nu ne putem elibera de ceea ce suntem. Putem insa, pentru un timp, sa uitam.
Black Swan a spus…
In drumul meu... un drum printr-o ceata fina, ca de mătase, dar si cu o inimă pe cer! Fără sa îmi mai propun nimic si, poate, fără sa mai analizez nimic. Am cam obosit de prea multe gânduri si frământări. Îndemnul este sa trăiesc si atat. Si poate este cel mai frumos cadou pe care mi l-as putea face.
Victor a spus…
Asa e! La urma urmei maine e o noua zi! :)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!