Treceți la conținutul principal

Cu gândul la Veneția

Visez la vacanța .. Sa ma răsfețe soarele printr-o cafenea la Veneția, sa umblu pe străzi aurite de soare cu sufletul deschis, sa merg singura prin primăvara mea.. Trebuie sa învăț sa trăiesc! Nu mai cred in povesti de iubire, in dezideratul "FOREVER", in suflete pereche.. am căzut prea din înaltul cerului, sunt in proces de vindecare dar fac fata zilelor cu mare greutate, spre satisfacția unora, însă nu mor caii cand vor câinii! Eu măcar am curajul sa imi recunosc slăbiciunile, sensibilitatea, vulnerabilitatea.. 
Uneori ma refugiez in vise, pentru ca doar acolo mimez zâmbetul, bucuria de a fi, fericirea de a trai o iubire imposibila.. Ma mai trezesc cu ochii in lacrimi, dar e tot un fel de zâmbet si asta.. 
Am uitat ca am o inima de cand.. Dar despre ce ziceam? ..aaaaa, despre Veneția.. si apusul care răsfață zidurile cărămizii.. 
Cateodata viața poate avea gust de creveți si musaca..:)
"Ia cu tine si inima mea.." (si a luat-o)..

Comentarii

..Rafail.. a spus…
Musaca la Veneţia? Poate, pe o felie de pizza ..
Black Swan a spus…
Poate fi o fuziune între musaca si lasagna.. :)
..Rafail.. a spus…
Poate fi, cum îți place ție.
Și să-ti dea inima înapoi! ..
Black Swan a spus…
Cu inima e mai greu.. ;)
Black Swan a spus…
Poate o găsesc prin turnul Campanile..;)
..Rafail.. a spus…
Să nu cumva să dai peste Nebun, acolo! 😊
Black Swan a spus…

Inofensiv ..! ;) Nu știe (??) să numere infinituri!
..Rafail.. a spus…
Cât trebuie să mai învețe?
..Noapte bună!..

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!