Treceți la conținutul principal

Reflectie

Momentul ala încordat cand aștepți ceva, si nu se mai întâmpla.. Si îți dai seama ca totul e desert, nisip, iluzie, efemer!
Minciuni si măști.. Si realizezi ca ai fost doar încă un număr, in Univers.. Si ca ai crezut intr-o himera si in Nimic! As pleca in lumea larga.. la capătul Pământului!
Imi voi anula sufletul si odata cu el si tot ce ma mai leagă de un trecut tumultos si dureros! Si o sa ma vindec si eu cândva, deși acum sunt a nimănui si in cădere liberă! Dar mai presus de tot si toate, încă sunt a Mea! Trebuie doar sa ma scutur de praf si sa imi pansez rănile! Sa dorm somn adânc si sa renasc peste timp intr-o noua Eu! Mai puternica si mai insensibilă! Sensibilitatea si muntele de iubire din mine nu mi-au folosit la nimic! 
La dracu cu inocenta si naivitatea sufletului meu..


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!