Treceți la conținutul principal

O umbră pe străzile pustii..

Măști! Prea multe măști in jurul nostru, de parca suntem la un carnaval in Veneția! Înconjurați de ape, ne înecam in noi..
O regie, un teatru, unde mai exista si apocalipse, si fiecare își joaca rolul! Si ceasul se aude tic-tac, noi pendulam între a fi si a nu fi, si..oare cand am trăit?!?
Ca intr-un tren cu destinație cunoscuta..ce paradox, gandul asta crează panica, de parca nu noi ne alegem destinația..(dar fara centuri de siguranța) Se mai întâmpla totuși ca cineva sa îți cumpere un bilet, cu final imprevizibil, si sa ajungi un călător desculț.. Un fel de slow motion nedefinit! Un alt tablou neterminat!
Ce bine ca azi rătăcesc pe străzi pustii.. caut cu privirea nu stiu ce, pierdută in lumea asta mare, doar vântul care respira tăios ma mai trezește din amorțirea asta cuibărita pana in adâncul ființei mele..Orașul e învăluit in ceata.. Țigara arde prea repede..același fum, o alta ceata..Oriunde as privi, nu mai regăsesc decât același vânt aspru si rece si ochii mei caută in adâncul înțelegerii răspunsuri care nu mai vin!
Imi inghet timpul in suflet si imi las umbra sa ma certe..


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!