Treceți la conținutul principal

Nu toate zilele bune se cunosc de dimineața..

După o zi cu un ger de crapă pietrele, cu peripeții in pornirea mașinii si găsit soluții pentru problema, ca deh..doar sunt eroina la a rezolva toate piedicile si chestiile inerente, după un examen, si alt drum înapoi spre casa tot cu peripeții, in sfârșit se zărește la Orizont un somn luuuuung, si bine meritat! 
 Nu vreau decât sa ma trezesc la primăvara daca se poate.. 
Cred ca Ianuarie si Februarie sunt cele mai deprimante luni din an.. nu o spun doar eu, ci si studiile moncher' ..
..aaaaa, sa nu uit, sunt intr-un joc al seducției cu o coana' răceala de am ajuns sa ma rog la toți Sfinții, ca nu cumva sa fie o gripa, si fiind deficitara la capitolul imunitate, e tot ce imi  trebuia! 


Eu imi implinesc visele chiar si in mijlocul iernii cand ma voi juca in nisipul imaginar de pe plaja pustie urmarindu-ti pasii…

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!