Treceți la conținutul principal

Nu sunt nici măcar umbra, sunt visul unei umbre


Nu aş defini totul ca o greşeală ce trebuie îndreptată, ci doar ca timp pierdut, irecuperabil. 

Oamenii ..M-au lăsat la răscruce de drumuri. S-a întors clepsidra şi nu este de partea nimănui. Sunt doar două jumătăţi. Minus eu..

Infinitul nu este etern, ci este cuprins în clipe efemere. Ştiu că timpul nu s-a oprit în loc, dar simt asta. 
În mine toate tac! Am rămas goală în faţa vieţii.Comentarii

danplux a spus…
Viețile oamenilor merg în paralel, precum spiralele din ADN. Doar că mai sunt momente când se unesc, dacă modelul le permite ...
Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Anonim a spus…
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Dănuța a spus…
Invat sa traiesc cu gandul ca lumea merge, exista, traieste, chiar daca eu stau pe loc. Ca timpul trece si trecerea ii e inevitabila. Incerc sa invat ca pot sa traiesc fiind eu si, totusi, cu fiecare zi ce trece, pot sa fiu alta.
Da este greu sa gasim lumina fara sa gasim inainte intunericul.

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!