Treceți la conținutul principal

Oameni

Nu exista oameni care sa inlocuiasca alti oameni. Nu exista identitate intre suflete si nici intre sentimente. Iubim diferit, gandim diferit si mai ales, simtim diferit. Iar pe cei care pleaca deseori din viata noastra, nu ii vom gasi niciodata in alte persoane. Pentru ca oamenii, nu inlocuiesc alti oameni...

Comentarii

danplux a spus…
Important este să găsim acea persoană care ne face să "ardem" numai pentru ea ... și viceversa. În rest, vom găsi totdeauna câte ceva interesant la altul/alta ... și tot așa.
Dănuța a spus…
Răspunde-mi, cine-s mai frumoși? Oamenii? Ploaia?
Eu as zice ca ploaia..Oamenii au încetat sa mai fie!
danplux a spus…
Poate că nu mai ai înțelegere pentru unii dintre oameni. Ploaia, până la urmă, poate fi numai un decor al vieții noastre.
Dănuța a spus…
Ploaia e metafora vieții, a sentimentelor, a mentalului..e pretextul pentru a visa, a evada din cotidian..Si are atâtea puteri..
Dănuța a spus…
Si fiecare ploaie, ne amintește ca nu suntem eterni!
danplux a spus…
Ploaia e singurătate .. sau doi!

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!