Treceți la conținutul principal

Eurovision

Eurovision = un concurs în care trebuie să îndeplinești o serie de condiții dacă vrei să ai șanse la podium: 1. să șochezi "definitiv și irevocabil" (vezi prestația austriacului cu gene false) 2. să ai un "rating" bun ca țară (vezi clasarea țărilor nordice an de an) 3. să ai vecini "binevoitori" (aici primează interesele politice) și 4. (opțional) să ai o voce cât de cât bună și o piesă mediocră, dar să îndeplinești măcar una din cele trei condiții anterioare...
 Ca să ne înțelegem, măcar noi ăștia care mai avem încă un sistem de valori bine conturat: în primul rând ''bărbatul cu gene false'', sau ''femeia cu barbă'', sau dacă vreți, ''calul cu mânere'' (putem să-i găsim o groază de apelative), nu merita sub nici o formă să câștige acest concurs numit Eurovision. A luat primul loc doar pentru că a reușit să atragă prin apariția sa, voturile ăstora care se cred open-minded mai mult decât e cazul. I-a șocat pe fraieri (chiar și pe cei din România) cu imaginea pe care și-a creat-o, una dezgustătoare în opinia mea. Din exces de zel, ipocriții care se dau acum impresionați de prestația sa și cunoaștem destui astfel de oameni... susțin că piesa respectivului, pentru că vorbim de un bărbat aici de vreme ce îi atârnă ceva în chiloți, ar fi fost excepțională! O adevărată capodoperă! Poate... în filmele cu proști! În realitate e cel mult o piesă mediocră cu influențe de coloană sonoră din seria îndrăgită de altfel de mulți dintre noi: Goldeneye Agentul 007. Concurentul care a reprezentat Austria a plâns cu lacrimi de crocodil încă de joi, de când a aflat că merge în finală, fiind profund impresionat de simpatia proștilor care l-au votat. Pe mine nu mă mai impresionează de mult ăștia care plâng ca să obțină voturi de la fraieri și apoi merg înapoi acasă ca să și-o dea la ''ochiu' maro''... Sunt acidă pentru că nu pot să tolerez chiar orice lucru doar pentru că vine din vest! De data asta are iz de căcat! (scuzați expresia)

Comentarii

danplux a spus…
În afara faptului că pur și simplu nu puteam să mă uit la televizor - nu mai zic de faptul că LGBT-iștilor ăstora nu le pasă că sunt copii care se uită și iau contact cu mizeria asta - sunt foarte sigur că "alegerea" nu au făcut-o cei care au votat la telefon sau prin SMS, adică publicul larg, ci acei "specialiști" muzicali ce se cred open-minded și în pas cu curentul mondial (da, mențin cacofonia). Niște scârbe pline de rahat! ...
Dănuţa a spus…
Eu mă duc să-mi iau niște lămâi...în caz c-o mai dă pe la teve zilele astea...:))
Dănuţa a spus…
Una dintre dramele omenirii de astăzi este că nu ia în serios ceea ce trebuie luat în serios încă din fașă. apropo, nici Hitler nu a fost luat în serios, s-a râs mult timp de el și...n-a fost bine pentru multe milioane de oameni nevinovați care acum zac sub pământ. Ignoranța împletită cu toleranța fără limite reprezintă una dintre marile boli ale momentului. Dacă nu o tratăm acum, când încă mai putem controla formele de manifestare, va veni și ziua când cei normai vor fi considerați anormali și invers.
danplux a spus…
Păi, de-alde Remus Cernea, senator/deputat (tot un drac) de România, te-ar încadra imediat ca fiind "anormală" ... la minte; asta după mintea lui, desigur.

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!