Treceți la conținutul principal

Sictir

După ce și-au umplut buzunarele, cămările și conturile cu șpăguțele vânzărilor pe 2 lei a tot ce era de vândut, hărnicuții de parlamentari vor să scoată bani din piatră seacă, precum zapciii o făceau pe vremuri. Și cum chiar și piatra seacă e vândută, pus-au ochiul pe internet să-l „vămuiască”, că e nevoie de bani, probabil că mai sunt goluri de umplut prin cămări și conturi. Așa că, până la taxarea aerului a mai rămas doar un singur pas.
Două lucruri îmi doresc:
1. toți deținătorii de domenii să-și ia alte domenii, orice dar nu .ro; și
2. să rămână un singur domeniu .ro plătit, vamuimsinoinesatuilor.ro

Comentarii

danplux a spus…
OK. Atunci o să-i "vă"muiesc și eu, dar deocamdată stau liniștit în blogspot-ul meu.
Altfel, asta ar fi o bună ocazie să se "unească" .ro cu .md!
Dănuţa a spus…
... dar adevărat. Dacă ar fi spus că de acum încolo se renunță la taxa unică pentru o taxă anuală înțelegeam, dar așa e clar că visează la 5 - 7 milioane de euro adunate de la fraierii plătitori de taxă unică, pe viață cică. Nesătui, precum fanarioții...
Victor a spus…
Mai, noi avem noroc ca-s paraleli ei cu internetul. Stai sa vezi cand s-o prinde vreunul ca poate sa te taxeze in functie de conexiune. Or sa puna imediat taxa pe Mb cum avem acum taxe pe toate cele. : ))

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!