Treceți la conținutul principal

Masterchef

Masterchef. Fără sare și piper. Pentru că avem celebrități nesărate, în mare majoritate suferindă de cocalarită cronică în fază terminală și cu grave lipsuri de elementar bun simț. Altminteri nu pot explica insultele aduse bucătarilor șefi, cu mulți ani de muncă în spate, și mulți ani peste. Dar, celebritatea mioritică e mițoasă, buricul pământului suntem doar noi!
Se văzu din nou că votantul mioritic n-are contact cu realitatea; oameni de meserie spun ceva, poporul altceva! Cu totul și cu totul altceva! Dar, na!
În fine, dragă celebrităților de la MasterChef, gătitul este o artă în sine. Una în care, din fericire, nu se poate face playback. Iar mersul opărit sub braț nu te face nici mai artist și nici mai interesant.

Comentarii

danplux a spus…
Cred că "opăreala" este în altă parte, dacă au mersul afectat. :)
Dănuţa a spus…
Telecomanda e-n mâna noastră. De MasterChef îmi pare rău însă. Nu doar că sunt mult mai puțini interesanți decât necelebritățile din sezonul trecut, ba-mi și dezvoltă alergiile la fițe...
danplux a spus…
Poate că în sezoanele viitoare nu o să mai repete ... "rețeta".

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Inocență

Sărutul acela, cel de-nceput,
A fost gingașia cuvântului mut,
Când albe troiene, deșerturi și ploi
Se sfarmă cu sete de umeri-mi goi,
Sărutul acela, cel de-nceput,
Când păsări se luptă să zboare spre cuib,
Cănd fulgere crapă pământul sub noi.
Rămâi pâna mâine,
Mai rămâi până-n zori.