Detoxifiere

Detoxifiere (detoxificare). Termen ce-l folosim doar când facem referire la curățarea organismului, și-mi pare că-i mai mult trendy decât necesitate. Cred că putem aplica acest proces de curățare cu mare succes, sau nu, și pe alte planuri, nu doar cu acțiune pe fizicul nostru meseriaș. Spațiile în care ne facem veacul, relațiile care au încetat a fi relații, emoțiile care ne dau seisme și gândurile care ne bruiază... Nu ar putea beneficia și dânsele de un detox de toată frumusețea? Nu oare am scăpa de niște kilograme de la greutățile ce le târâm țanțoși (uneori) de picioare? N-ar fi tenul mai strălucitor, părul mai numeros, mai la locul lui și mai colorat în cap, zâmbetul mai zâmbet, iar somnul mai somn?

Comentarii

danplux a spus…
Cum să nu?! Iar lucrul ăsta presupune în primul rând voinţă, uitare (ori detaşare), optimism, minte ageră şi inimă largă. Adică iubeşte pe toată lumea, dar gândeşte-te la ce este mai important în viaţă pentru tine.
Dănuţa a spus…
E ușor de zis/scris, așa pare mai frumos și trâmbițează un viitor glorios. În practică e însă dureros și cu sânge ca-n filmele lui Tarantino.
danplux a spus…
Când ai pornit deja pe un drum este cam greu să apuci pe altul. Doar dacă ai noroc să mergi pe o "autostradă" cu mai multe benzi pe sens. Aşa ai putea avea mai multe opţiuni. ......
Dănuţa a spus…
Ah, șezi flexat, sunt în pline dureri ale procesului... Noroc că am apucat să trag o salopetă pe mine...:):)
danplux a spus…
Atunci, succes la detoxifiat! Înseamnă că te-ai pus pe treabă.
Dănuţa a spus…
Două căderi de calciu, și o stare generală de sănătate precară,brusc te pun pe gânduri..Din păcate sufletul nu e ca un hard disk din care să ștergi toate datele, și să reinstalezi alt sistem de operare. Am eu un post.."Se poate muri de dor?" Eu cred că da..se poate! Rămâne de văzut..ca să conturez într-un umor negru, noaptea asta cu lună plină..! Și nu..nu sunt o lupoaică lunatică..:):) E fain totuși că mai am umor..nu mai contează nuanţa și culoarea lui!

Postări populare