Treceți la conținutul principal

Uşi închise

usile sufletului meu iti vor fi lasate vesnic deschise ... daca vreodata te vei putea ridica sa mergi din nou inspre mine ... ajunsa la capatul drumului ... le vei gasi ... poarta culoarea ochilor tai, stralucirea pielii tale, miros de vanilie. Bate la ele cu putere, nu te teme daca le vei gasi inchise caci nu pentru tine sunt asa! Iti voi deschide eu ... EU ... nu alt EU si nici vreun EU ce nu il cunosti ... ci EU..

Comentarii

Euxiniu a spus…
De fiecare dată, devii altcineva după ce doare. Oamenii se schimbă sub povara rănilor.
Euxiniu a spus…
Nu e chiar așa clar pentru toți :)
Dănuţa a spus…
Între timp m-am apucat de împletit. Împletesc aroma tutunului englezesc cu cea a cafelei indiene. Două pe față, două pe dos...
Euxiniu a spus…
Devine chiar interesant. Ori devii interesantă...cafea indiană n-am mai băut ori găsit de-o veșnicie...:)) sâmbăta oricum , ce altceva ar fi de făcut?!:)
Dănuţa a spus…
Sâmbăta? Skydiving. Pe Google Earth...:):)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!