Treceți la conținutul principal

Ca la serbare!

Normal că am mers la serbare, ca orice părinte ce are şansa de-a părea responsabil faţă de-al său copil, deşi dusul şi adusul sunt în sarcina mea. Câteva concluzii, eminamente subiective:
Părinţii se dovedesc a fi mult mai agitaţi decât copiii.
Copiii, au sau nu chef, trebuie să presteze perfect momentul artistic, de parcă ar fi un concurs "Grădiniţa are talent", cu premiu baban.
Serbările îmi par prea lungi pentru putinţa copiilor, deşi înţeleg că poate e singurul moment în care doamnele pot arăta roadele muncii lor.
Educatoarele mai în vârstă sunt mai de "gaşcă", parcă pun mai mult suflet.
Fii-miu e pe "felie" rău de tot cu dansul.

În rest, veselie maximă, câteva smiorcăieli ici-colo şi câteva orgolii de adulţi zdrobite!
Ca la serbare! :_)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!