Treceți la conținutul principal

Plouă. Intens. Violent. Scurt.Corăbii de nori,
Vreme şi vremuri umbresc.
Brav fi-va vântul?

Ocean de asfalt,
Asalt de lacrimi de cer.
Ploaie grăbită.

 Fiecare ploaie mă duce-n acea direcţie. 
Mereu.

Comentarii

Anonim a spus…
Draga Dana,
Trecand peste emotiile pe care mi-le trezeste numele tau si poaia de afara, poezia ta imi aduce aminte de mine, mai bine zis de vechea Eu.
Candva scriam si eu, si fie ca te miri sau nu, versurile "pictate" de tine ma readuc la varsta de 17 ani.
Multumesc ca in aceasta zi mojorata, in aceasta viata mojorata ti-am gasit blogul, si in el, caldura...
Dănuţa a spus…
Cu mare drag..:D

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!