Treceți la conținutul principal

Vocea

S-a terminat Vocea. Julie și Vizi s-au bătut pentru marele titlu. 2 români. Da, observ pe zi ce trece că cei făr' de pedigree îs mai români decât cei pur sânge. Julie a meritat titlul, fără doar și poate. Are voce. Are cu ce! Zău, vocea lui Horică mi-a părut mică pe lângă a ei! Iar Vizi nu cred că trebuia să-și aleagă piesa lui Moga, nu i se așeza pe putințele-i vocale. Tibi a ieșit pe 4. Doar pe 4! Dar sunt convinsă că ieșirea la rampă îi va prinde bine. Oricum au fost voci. Voci bune. Mie mi-a plăcut Vocea. Și mi-a plăcut și Julie. Bună voce. Sper să ajungă mult mai sus decât au ajuns câștigătorii tuturor competițiilor de gen de până acum. Că, na, are cu ce! :)

Comentarii

danplux a spus…
Nu am avut cum să urmăresc show-ul, dar ştiu că mi-a plăcut conceptul său şi prima ediţie. Ştiu că fata care a căştigat are o voce .. plină, să zic aşa.
Deci, se pare că Horică o are mică, hah?
Dănuţa a spus…
Vocea..:))
Zău..:)
Victor a spus…
Altfel spus, Horia a fost singurul care a ales o melodie in asa fel incat sa scoata in evidenta vocea protejatei lui. Horia are voce, doar ca nu pentru genul ala de melodie. Julie in schimb da si discrepanta asta a scos-o si mai mult in evidenta.
Toti cei din finala aveau voci bune, preferatul meu era Vizi. In finala nu stiu cum au ales melodiile insa singura care a iesit in evidenta a fost Julie.

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Inocență

Sărutul acela, cel de-nceput,
A fost gingașia cuvântului mut,
Când albe troiene, deșerturi și ploi
Se sfarmă cu sete de umeri-mi goi,
Sărutul acela, cel de-nceput,
Când păsări se luptă să zboare spre cuib,
Cănd fulgere crapă pământul sub noi.
Rămâi pâna mâine,
Mai rămâi până-n zori.