Treceți la conținutul principal

De week'end...

Vocea... Normal!
Tibi Scobiola. M-a atins... Divin!
Am şi eu o curiozitate: ştie cineva cine o îmbracă pe Loredana? Aşa, de chestie...

Comentarii

Victor a spus…
E simplu. Exista moda pre Lady Gaga si moda post Lady Gaga. De cand a aparut ea, toate vedetele de la ei dar si de la noi s-au lasat influentate de felul in care se imbraca ea. Lady Gaga n-a adus ceva nou din punct de vedere muzical ci din punct de vedere vestimentar in muzica.
Pe scurt, Loredana e doar inca o Lady Gaga wannabe.
Dănuţa a spus…
Ca voce, nu contest, deşi tot pentru Zigga Zagga şi piesele lui Adrian Enescu o ştie lumea. Dar în rest... dau pe mute când comentează, aş da pe mute şi imaginea, dar pierd show-ul... Oricum, nu voi înţelege niciodată de ce se chinuie să copieze arhetipuri consacrate când cred că ar putea deveni un icon... Vorba reclamei ce rulează acum "foaie verde iarbă deasă, TV pentru toată lumea acasă..."
Victor a spus…

A merge pe drumul tau presupune riscuri pe care majoritatea nu si le asuma, a merge pe calea pe care o stii deja castigatoare este mai simplu, chiar daca astfel risti sa devii ridicol.
Loredana nu m-a impresionat niciodata si cred ca statutul de diva este artificial, la fel cum este la toate divele din Romania.

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!