Treceți la conținutul principal

Din ciclul "şi eu mi-s lume"..

So, ca orice lucru/individ care ajunge prin patria mumă, şi Vocea se românizează. Normal, suntem latini, balcanici, chestii d'astea, nu, si molipsim orice şi pe oricine cu spiritul nostru latin, balcanic etc... Pe rând, din ciclul "şi eu mi-s lume", Smiley e cel mai bun antrenor cu cea mai bună echipă cu piese inspirat alese, Loredana, această Madonna mioritică, este o divă, deci e scuzabilă prestaţia de antrenor (care a reuşit performanţa să aibă cel mai bun duet la capitolul "fals, deci varză"), Moga m-a surprins cu stăpânirea de sine din anumite situaţii penibile iscate, iar Horia este campion incontestabil la categoria "sunt ofticat, deci exist", plus că mi-a părut că şi-a uitat urechile pe undeva prin culise, asta în repetate rânduri. Sper ca vocile să nu pice în plan secundar, iar primordiala treabă, balcanică de altfel, să fie lovitul sub centură şi plătitul poliţelor. Oricum, Vocea îmi place, chiar şi-aşa! :)

Comentarii

danplux a spus…
Înţeleg că este sezonul al doilea. Mi-a plăcut show-ul ăsta. Are lipici!
Victor a spus…
Sunt fan Brenciu, indiferent ce ar face. Omul face spectacol, asta stie sa faca cel mai bine. Ca e antrenor, ca e ofticat, ca e la o emisiune dubioasa, astea sunt in plan secund.
Ma uit la Brenciu pentru ca stiu ca e de ajuns sa se strambe o data ca sa ma pufneasca rasul. : )
Dănuţa a spus…
Victor, gusturile nu se discuta..:_)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!