Treceți la conținutul principal

Happy...


 A mai trecut un an scolar, iar pentru mine inca un examen cu bine..Sunt fericita, desi sistemul e asa cum e..se putea si mai bine..dar avand in vedere ca am un pui inca mic, dependent de mine, (si timpul pentru studiat mi-a fost rapit) o nota aproape de 8, pentru sufletul meu, e 10+..

Astept cu nerabdare toamna mea draga.. cu ploi ruginii, cu parfum de frunze aurii si vanilie in suflet..cu nuci verzi si must..dar mai ales, astept noul an scolar cu emotii de copil, caci printre copilasi imi mangai sufletul an de an, si prin ei ma bucur si zambesc.. simt si sunt unul dintre ei..

Comentarii

danplux a spus…
Bravo! Tot la .. "Callatis"?
Nu..la liceul teoretic Emil Racovita.
:)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!