Treceți la conținutul principal

Am obosit


 Obosita...sa sper..sa cred..sa ma mint ca se va intoarce..obosita sa ignor durerea din suflet...obosita sa scriu cu gandul ca el e undeva intr-un colt si mai paseste pe aici din cand in cand...cerneala de suflet se pare ca e pe terminate pentru ca eu simt un gol imens..incerc sa il suplinesc cu orice..dar in zadar..
Nu stiu cat o sa mai fiu aici..ma uit in oglinda si in ochi am umbre de iubire, pe buze urme de sarut..iar pe obraji atingerea primei iubiri adevarate...Poate ca ar fi trebuit sa invat sa pierd cu demnitate..si sa nu ma razvratesc impotriva destinului..Se pare ca tanjesc dupa o clipa lunga...o clipa pana va trece iarna..si'mi va renaste din nou sufletul...Inima mea mai vroia sa iubeasca...in urma lui privirea mea e doar un abis caprui..

Comentarii

Cristi a spus…
Mai dar tine cam mult starea asta.
Acum sa gasesti unu cu ochii albastri ca astia cica se uita mai repede.
:) Vai Cristi ce ma mai tachinezi tu pe mine..Nu-mi mai trebuie nici unul..:))

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!