Treceți la conținutul principal

Suflet liber

Un suflet liber, e un suflet fericit!

Comentarii

Victor a spus…
Libertatea asta e atat de relativa...

http://www.youtube.com/watch?v=8Vz4F9n24Ps
Dănuţa a spus…
Ai dreptate..spre zari sunt alte si alte colivii..numai noi suntem naivi, si credem ca daca zburam, coliviile dispar..
Dănuţa a spus…
Insa Paco..caci asa il cheama pe catel, chiar se simte liber..si e fericit..:)
L-am surprins la o plimbare prin parc..
Victor a spus…
Asa cum ziceam, Dana, libertatea e atat de relativa...putem sa o cautam in intreg Universul si degeaba. Insa la fel de bine putem sa o gasim intr-o zi in noi cand ne impacam cu noi insine. : )
Ai fotografiat cai si caini, doua dintre animalele mele preferate. :)
Dănuţa a spus…
Si ale mele..:) Bine..febletile mele raman pisicutele, boboceii, ratustele, puisorii mici..ei, ce vrei..asa sunt domnisoarele..mai sensibile..:_)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Inocență

Sărutul acela, cel de-nceput,
A fost gingașia cuvântului mut,
Când albe troiene, deșerturi și ploi
Se sfarmă cu sete de umeri-mi goi,
Sărutul acela, cel de-nceput,
Când păsări se luptă să zboare spre cuib,
Cănd fulgere crapă pământul sub noi.
Rămâi pâna mâine,
Mai rămâi până-n zori.