Treceți la conținutul principal

Sesiune foto la Herghelia Mangalia


Se spune despre caluti ca atunci cand esti stresat ei preiau o parte din stresul tau…Au fost clipe frumoase, mai ales ca in perioada asta am mult de invatat, si ma asteapta un examen, iar o iesire din carti, a fost un adevarat rai..
Si pentru o clipa m-am proiectat in trecut...cand sufletul imi tremura, in doi..cu ochisorii la un calut, intr-un colt de paradis verde...

Comentarii

Victor a spus…
Mai exista cai? Mai exista herghelii? Parca sunt povesti din alta lume...
Dănuţa a spus…
Mai exista una ratacita..cel putin in zona asta..:) Cat despre caluti, in zona muntilor, sunt mai multi, si sunt foarte frumosi..chiar ca din basme..
Daca vii la mare,nu ezita sa treci putin si prin "alta lume"..:)
Victor a spus…
Nu mai e mult pana sper sa ajung la mare. Poti sa ma duci? :)
Dănuţa a spus…
Te duc..:_)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Inocență

Sărutul acela, cel de-nceput,
A fost gingașia cuvântului mut,
Când albe troiene, deșerturi și ploi
Se sfarmă cu sete de umeri-mi goi,
Sărutul acela, cel de-nceput,
Când păsări se luptă să zboare spre cuib,
Cănd fulgere crapă pământul sub noi.
Rămâi pâna mâine,
Mai rămâi până-n zori.