Treceți la conținutul principal

Caldura mare, mon cher!

 Nu cred in Rai si in Iad, ca locuri exotice de destinatie de dupa viata pamanteana, dar sunt convinsa ca, daca ar exista, Raiul isi are partea de Iad si invers. Pe principiul, precum in Cer asa si pe Pamant. Sau invers... Oricum, daca totul este relativ, inversul devine absolut. Sau invers... :)
Caldura mare, mon cher!
Cineva imi spunea ca i s-a dilatat creierul. Politicos, am tacut... Desi ar fi fost bine sa-i spun ca eventual poate fierbe, fiind 75% apa, si foarte probabil sa se evapore dupa fierbere. Dar, na, politetea, bat-o vina! Oricum, caldura mare! Dilatatii fara numar!

Comentarii

Cristi a spus…
Si de la dilatare gandeste in reluare, sau mai putin, sau cum?

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!