Treceți la conținutul principal

Statornicie


 Zambile, irisi, frezii...parfum de iubire..
Mda..in vremuri stupide ca astea, cenusii, cu recesiune si false crize economice, ma gasesc si eu sa tot scriu despre trairi de suflet si iubire..Cu oameni din ce in ce mai superficiali..probabil nu e vina lor..ma "intorc" in epocile apuse, si nu erau chiar atat de frumoase nici vremurile alea..La fel de multa ura, intrigi, ipocrizie, interes, ba mai mult..cred ca acum e un pic mai bine..poate e doar senzatia mea...dar cred ca dragostea de acum, mai poate salva ceva..
Cum vremea de afara reflecta starea mea de spirit..
ploua din nou..peste noi
cu praf etern
Nu mai vreau sa-mi mai ascult gandurile
Si totusi..cat de visatoare sunt eu, nu pot sa nu spun ca fericirea din ziua de azi e atat de trista...Paradox! Pentru ca si ploaia e singura, si natura, si noi..
Noi suntem tot mai singuri si tot mai enigmatici!
Dar deh..trebuie sa gandim pozitiv si sa fim optimisti..ca atunci va fi soare..sa traim ca si cum ar fi ultima zi.
Pe naiba..teorii..

Comentarii

danplux a spus…
Am văzut, de curând, un reportaj despre "delta" apărută în Bucureşti şi - apropo de vremea asta - mă gândesc doar că face un bine naturii. Sincer, nu-mi place să văd iarba arsă de soare; cum se întâmplă de obicei pe la noi.
Cât despre stări melancolice ... nu prea mai am trăiri din astea. Realitatea mă acaparează destul de mult.
Cristi a spus…
Nu-s teorii, doar incearca.
Raki a spus…
Frumoase vorbe, dar mai ales contrastul de culori din poza imi place la nebunie :D

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!