Treceți la conținutul principal


Privirea te da mereu de gol.. Sclipirile din ochii mei au disparut! Erau candva tot ce aveam..
Acum ..privesc un bulgare micut de lumina..ochisorii lui verzi imi incalzesc sufletul...
..a venit pe lume intr-o zi de 16..sa nu imi lase nici o clipa sufletul sa uite..sa se vindece de rani..dar poate ca a fost trimis sa ma insoteasca in singuratatea mea, poate ca a stiut "cineva" acolo sus, ca voi fi abandonata..amagita, mintita..( e doar vina mea), o sa vina si timpul cand voi zambi din nou cu tot sufletul..pentru ca am avut mereu semne, ca "acolo", "undeva" sunt iubita..! 
 .."Las sa se faca doar voia lui".. Mno..daca am lasat fiecare..nu inseamna ca asta e voia Lui..e voia noastra de dobitoci !

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!