Treceți la conținutul principal

Masuta de la munte


Sunt atrasa de tot ce inseamna rustic..
Exista undeva o masuta si o bancuta ca cele de mai sus..cu mici diferente, o masuta la care imi odihneam sufletul si mintea ravasite de zbucium si ganduri, o masuta cu zeci de cafele si pachete de tigari, baute si fumate in dimineti cu roua, si in nopti cu stele, cateodata si pahare de bere, cautand raspunsuri in fundul lor..O masuta cu povesti de suflet, o masuta la care se se desenau vise, se savurau mic'dejunuri gatite cu dragoste..
O masuta la care zambeam, plangeam, taceam, intelegeam, iubeam, adoram, ma alintam,  priveam un varf de munte, auzeam ciripit de pasari, ma cufundam in ochi verzi..
 si ar mai fi multe de scris despre masuta mea draga..poate imi simte lipsa..cine stie..poate ca nu..ma bucur totusi ca nu a ramas singura si abandonata..creata fiind din iubire!

Comentarii

Cristi a spus…
Tot ce e creat di iubire nu are cum sa ramana singur...prea multe amintiri placute ii sunt prietene.

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!