Treceți la conținutul principal

Intr-un gand


 Ploua peste noi cu stropi reci 
Vantul ne indeamna la tristete..


..o privesc cum cade, ca o liniste !
 Imi place cum miroase pamantul dupa ploaie..
Mi-am dorit mereu o casuta, sa imi pot deschide ferestrele tocmai in zile din astea, cu ploi de primavara, sa-mi intre ramurile verzi in suflet, incarcate cu flori, sa incalec pervazul si sa stau acolo, cu privirea departe spre infinit, la o palma de stropii care imi cad pe umeri..si pur si simplu sa adulmec ploaia cu parfum de iubire..intr-un colt de Rai!
De fiecare data cand ploua, simt cum ma intorc acasa, caci de acolo am izvorat candva..dintr-un ploaie infinita!
Picurii de aici nu sunt ai mei..caci ploaia mea, e departe..
Iar eu ma ghemuiesc intr-un gand in bratele ei, cu dor si cu sfiala..!

Comentarii

Cristi a spus…
Cum ar veni, sa tot fie ploaie ca suna bine gandurile tale.
Dănuţa a spus…
:)
Sa fie..si asa nu ne place noua caldura excesiva. Un motiv in plus pentru a-mi dori sa ma mut forever in Anglia..:_))

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Inocență

Sărutul acela, cel de-nceput,
A fost gingașia cuvântului mut,
Când albe troiene, deșerturi și ploi
Se sfarmă cu sete de umeri-mi goi,
Sărutul acela, cel de-nceput,
Când păsări se luptă să zboare spre cuib,
Cănd fulgere crapă pământul sub noi.
Rămâi pâna mâine,
Mai rămâi până-n zori.