Treceți la conținutul principal

Frumusetea lucrurilor marunte


Imi lipsesc ochelarii realitatii uneori.. stiu ca visele cu ochii deschisi sunt cele mai importante, iar cele cu ochii inchisi sunt interpretabile..

Comentarii

Cristi a spus…
Sa fie 3D, ca si visele evolueaza.
Dănuţa a spus…
Chiar si 4D..:_) Stiu eu o aplicatie..Cinema 4D..:_) Desi omul percepe doar 3 dimensiuni, a 4-a ar fi timpul, dar mno..oamenii nu stiu sa faca diferenta, adica sa plaseze in timp o anumita actiune..
Am pacalit timpul candva..long long time ago..:_) Mi-as dori sa se mai repete figura..cine stie..poate am noroc din nou sa fiu privilegiata..
Cristi a spus…
Hai ca-mi rupi mintea-n doua:)). Cum ai pacalit timpul?
Dănuţa a spus…
:_)
Tu chiar vrei sa stii tot? :_)
L-am sedus..:_)
Cristi a spus…
Nu tot, dar macar 99.9%, pana la limita nebuniei.
Orice femeie are ceva putere de seductie, dar asupra barbatilor. Timpul e barbat?

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!