Treceți la conținutul principal

Cirese


Comentarii

Cristi a spus…
Deci asta e cireasa de pe tort la propriu.
Nu-mi amintesc decat de serile cand ma puneam pe citit, dar inainte de asta umpleam un castron de arata exact ca in imaginea ta. Partea frumoasa e ca le culegeam singur si chiar le si alegeam pe cele de-mi pareau mai gustoase. Asta in "antichitatea", acum adun pungi de seminte si cititul merge si asa.
Dănuţa a spus…
Berea si semintele ingrasa..:_)) asta asa ca sa te tachinez nitzel..:_)
Imi plac ciresele dupa urechi..dar si dulceata.
:P
Cristi a spus…
Berea si semintele ingrasa dar si produc placere. Oare ce sa aleg?? M-am decis...ghici?
Era o poveste prin clasa a 3-a sau a 4-a despre o fatuca cu cirese dupa urechi. Stiu ca-mi imaginam ca trebe sa fie tare frumoasa. naspa ca n-am aflat.
Dănuţa a spus…
:_) Iti spun eu..E tare frumusica..Povestile au numai printese in ele..:_))Zmeii, ielele, si cotoroantele sunt intr-un numar insignifiant..:_)
Bucur a spus…
sa inteleg ca deja ai mancat pe anul asta cirese?
Dănuţa a spus…
:) Mi-am luat cateva de pofta, ca la cat e kg..:_) Nu ca nu mi-as permite neaparat, dar nu imi place sa fiu asa excentrica, nici macar de dragul meu..:_)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Nedefinit

De ceva timp am un dor in mine sa dorm, sa nu aud nimic, sa încetez cu visele care ma bântuie, sa ma trezesc câte cinci minute pe zi doar de proba si sa ma intorc pe partea cealaltă fără sa-mi pese de mâncare, de pastile, de ceva anume, sa nu simt nevoie de nimic si de nimeni, sa nu aud pereții vorbind, sa nu sune telefonul si sa fiu nevoită sa spun un "nu" sau un "nu știu" care nu depind de mine ... prea multe negații, la naiba... sunt atat de obosita încât am senzația ca ma transform in umbra... poate e de la vremea asta atat de anapoda...  rămân cu dorul. Va trece pana la urmă.