Treceți la conținutul principal

Primavara ninsa


Si eu care credeam ca in sfarsit voi scapa de hainutele groase, si ca va fi primavara si in sifonierul meu, mno..iata ca de dimineata ninge foarte fain..Nu cred in superstitii populare, cum ca sunt "babele"..sau ceva de genu..ba alea noi, ba ale vechi...eu cred ca e doar o primavara capricioasa si atat..asta daca lady winter si-a luat zboru..da bag de seama ca nu vrea sa plece...Poate ca vrea sa ne ofere un ultim dans al fulgilor gingasi..poate ca inca e furioasa, asa ca nu ma voi supara pe ea..
M-a nins in dimineata asta, dar mie imi e primavara. Copilasii m-au intampinat cu narcise mov..mmmmmm, uiasem cat de frumos miros...
Pana una alta, azi, ii spun La Multi Ani, mamei mele, si tututor femeilor din intreaga lume..

Comentarii

Manu a spus…
La multi ani floare rara!
:)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...




Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!