Treceți la conținutul principal

Never say never


 Mereu mi-am dorit o mansarda..cu cat mai mica, cu atat mai bine..Nu stiu cand a venit dorinta asta..o aveam probabil in suflet de cand m-am nascut...O percep ca pe un refugiu, o oaza de liniste, un loc intim, departe de ochii lumii..Sa ma trezesc dimineata cu ochisorii direct in infinitul cerului, sa desenez vise noaptea tot pe negrul lui..sa ma ascund de rautatea din jur, sa evadez cand sunt prea obosita, sa plang cand sufletul urla de dor, sa imi alin singuratatea prin singuratate...
E ca o provocare asupra personalitatii...asupra imaginatiei..! Nu mi-a placut niciodata sa locuiesc la bloc...mai ales blocurile noastre, unde te simti captiv intre niste ziduri si atat..pentru ca sunt construite ca niste cutii de chibrituri, impersonale, deloc estetice, si  oricat ti-ai amenaja apartamentul, tot rece, anost, sobru si inghesuit va fi...Sufletul meu a tanjit mereu dupa natura, o casuta iti ofera privilegiul asta..Am avut si eu candva o casuta.. mai bine zis un suflet numit casuta, sau poate nu..cred ca am visat.. 
Se observa ca am afinitate catre lucrurile in miniatura...Mno..cine stie..poate ca voi avea vre'odata mansarda mult visata...never say never..

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!