Treceți la conținutul principal

Cer fara stele

Iubirea a disparut odata cu regina Maria, si cu timpurile boeme..Liniste. Orasul a incremenit intr-o noapte fara Luna..!


M-am saturat sa-mi fac rau..dar mno, nu ma aliniez la mitica spirala a umanitatii, ci ma invart in cerc, ca-i mai funny!

Comentarii

Victor a spus…
Mult prea supraapreciata dragostea asta. E ultima speranta a omului care nu stie ce sa faca cu viata lui.
Dănuţa a spus…
Eu stiu ce fac cu viata mea, dar am un suflet. Din pacate e usor sa judeci oamenii dupa aparente, si sa nu le intelegi trairile, framantarile, trecutul..nu toti oamenii sunt capabili sa inteleaga ce inseamna sa fii deasupra cerului, si apoi sa cazi in genunchi. Poate ca gresim in prezent datorita trecutului, ranind oameni, important e sa fim constienti de asta, si sa ne oprim intr-o zi.. Nu am de gand sa ratez viitorul din cauza trecutului, si prezentul il savurez prin zambetul lui David.
:D
Victor a spus…
Nu te judecam pe tine, judecam un sentiment in functie de reclama de care are parte, nu doar din partea ta ci in general. :)
Dănuţa a spus…
Nu fac reclama la dragoste, imi exprim starile de moment, si ma refugiez uneori prin scris, in coltul meu de suflet pur. Doar atat!
:D
Victor a spus…
Foarte bine faci, scrisul este cea mai usoara cale de a exprima ceea ce simti. :)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!