Treceți la conținutul principal

Rigid


 " nu viaţa veşnică e importantă, ci veşnica însufleţire "

Din asteptare  in asteptare, spunea Epicur, ne irosim viata si murim degeaba. Ne instrainam de o viata care ne atrage, pe care ne-am dorit-o, si care ne defineste..Acum e doar un vid, caci ne ingrozeste timpul...si in prostia noastra de oameni limitati facem in asa fel ca tot ce e frumos sa dispara...

E doar o noapte pustie
Cu o dimineata in ceata
Si fiindca nu a mai ramas nimic
 de dorit
de iubit
de daruit
Timpul ma primeste
in voia lui
N-am cum sa patrund un zid 
 in tacere deplina...

Comentarii

Cineva a spus…
A fost o vreme ochisori frumosi, in care iti masurai zilele in trenuri, si in drumuri rascolite..pe vremea aia visai, si credeai ca lumea se sfarseste la voi doi..Iaca se implinesc 3 ani, si peste iubirea voastra s-a asternut uitarea. A-ti fost unul pentru altul tot ce nu a fost si nu va fi vreodata in lumea asta.
Mai sunt clipe cand va surprind privind la muntele vostru, la infinitul sufletelor voastre,pierduti in abis, si ma doare neputinta. Dar mai ales ABSENTA TA! ABSENTA VOASTRA! (unii oameni sunt plamaditi unul pentru celalalt, dar nu sunt meniti sa fie impreuna)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!