Treceți la conținutul principal

Cescute handmade


Cu ele as bea cafea ori ceai toata ziua...
:)

Comentarii

Victor a spus…
Unde? :D
De foarte mult timp caut o cana in care sa-mi beau cafeaua. Cani am, problema e ca fiind cafeaua atat de importanta pentru mine sunt pretentios si in ceea ce priveste recipientul in care trebuie sa o beau.
Trebuie sa fie o cana foarte mare (cam 400-500 ml pentru ca mi-e lene sa-mi fac prea des cafea) si foarte colorata, cam ca cestile din poza ta.
Deci....unde le-ai gasit? :)
Dănuţa a spus…
:)
http://www.bylidia.ro/collections/ceramica/cani
Victor a spus…
Saru-mana dar nu....
Caut ceva ca o explozie de culori. Sa fie atat de viu colorata incat sa ma faca sa zambesc chiar si in cele mai imbufnate dimineti, alea in care sunt trezit din somn la ore inumane de telefon si imi vine sa bat pe toata lumea. :))
Cescutele astea se potrivesc descrierii dar canile nu...
...am zis ca-s pretentios :D
Dănuţa a spus…
Inteleg ce vrei tu..pentru ca suntem pe aceeasi lungime de unda vizavi de subiect..de-a lungul timpului am colectionat si eu o sumedenie de cescute si cani..frumos colorate, chiar daca nu le folosesc pe toate..imi place sa le am..sub impulsul momentului. Ce cauti tu probabil nu o sa gasesti la nici un magazin fizic sau virtual..insa eu iti recomand un site cu cani personalizate din care sa te inspiri..doar asa iti vei putea indeplini dorinta..:)
http://www.promo.bluespotmedia.ro/cani?gclid=CODeqZm2tK4CFUG9zAodym8iSA

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Inocență

Sărutul acela, cel de-nceput,
A fost gingașia cuvântului mut,
Când albe troiene, deșerturi și ploi
Se sfarmă cu sete de umeri-mi goi,
Sărutul acela, cel de-nceput,
Când păsări se luptă să zboare spre cuib,
Cănd fulgere crapă pământul sub noi.
Rămâi pâna mâine,
Mai rămâi până-n zori.