Treceți la conținutul principal

Revin de unde am plecat...M-am gandit mult daca e bine sa reincep sa scriu din nou...Si iata-ma, legata de acest colt de suflet virtual, (coltul, nu si sufletul).. Lasand in urma zile senine, liniste, trairi si amintiri memorabile, am revenit...unde? ...la marea mea si la singurul suflet ce ma mai leaga de acest loc...si parca nu as mai fi vrut sa revin...ma consolez cu gandul ca nu mai e mult "pana departe"...Am adunat momente pe care le-am imortalizat in suflet si in imagini..intr-una din zile cand timpul imi va permite voi face o selectie foto a locurilor pe unde mi-am purtat pasii..
Schimbarile sunt bune atunci cand sunt facute treptat... si am eu convingerea ca evolutia depinde si de caldura interioara.

Comentarii

danplux a spus…
Bine ai revenit! Până la urmă .. nu sunt decât vreo 3 ore cu avionul, de la Bucureşti.
Important este să ai pentru ce să faci călătoria asta.
Iar blogul ţine-l ca pe un jurnal (secret). Mai ales că de-acum înainte vei avea să scrii cu totul altfel de lucruri în el. Bucură-te de viaţă şi de darurile ei!
danplux a spus…
Câte Cadbury ţi-ai luat? :)
Dănuţa a spus…
Shhhhh...:))
Multe..:)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!