Treceți la conținutul principal

Momente si momente


 Ma simt ca Nero privind Roma in flacari. Nuuu..nu e de la vinul fiert..pe care nu am avut oricum chef sa-l savurez..pur si simplu azi nu..eu mi-am dorit un week-end fain cu litlle baby, ca si asa in cursul saptamanii sunt pe drumuri, ..dar dintisorii lui ne-au incurcat planurile..si no..am stat maraici si grumpy all day...Da lasa..crestem noi mari..:)) ..mama lor de dinti..numai sa prind zana maseluta ca o apuc de par si o arunc pe geam..asa..de cat ma chinuie acum...:) Well...ma pune pe ganduri schimbarea asta a mea.. (devin o leoaica) ..:), ..oricum n-am de gand sa devin o mami  care scrie toata ziua pe blog despre baby..pentru asta sunt forumurile de gen, pe care oricum nu activez, fiindca pana una alta nu ma regasesc in postura de a sta toata ziua acasa si a posta pe forumuri diverse balarii despre cat de minunat si frumos e copilul meu...si ce mama eroina sunt eu..:)
Una peste alta, cand vine seara devin melancolica...zambesc, cu gandul la vara...si ma apuca un dor de mine mirosind a mare, a valuri..Eh..pana si intunericul are lumina lui... Dar, de ce intotdeauna cele mai frumoase momente posibile tin cel mai putin? 
 Timpul a inghetat..

Comentarii

Victor a spus…
Depinde mult si de felul in care scrii. Am citit si eu din greseala cateva forumuri din alea feminine si erau atat de prost scrise incat nu puteai sa rezisti prea mult timp citindu-le. Cred insa ca nu e un subiect care ar trebui evitat, tu ai un stil aparte de a scrie si atunci cand nu te scufunzi de tot in butoiul cu melancolie imi face placere sa citesc.
Pe scurt, ceea ce scrii aici e despre tine iar acum ca mai ai pe cineva care face parte din viata ta e normal sa scrii despre asta, fie ca sa-ti descarci nervii, fie ca sa-ti spui fericirea. :)
Dănuţa a spus…
:)
This is who i am..(si nu numai..)
:D

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Inocență

Sărutul acela, cel de-nceput,
A fost gingașia cuvântului mut,
Când albe troiene, deșerturi și ploi
Se sfarmă cu sete de umeri-mi goi,
Sărutul acela, cel de-nceput,
Când păsări se luptă să zboare spre cuib,
Cănd fulgere crapă pământul sub noi.
Rămâi pâna mâine,
Mai rămâi până-n zori.