Treceți la conținutul principal

It is a matter of choice…


 Pierzand notiunea de timp, am uitat ca oamenii sunt facuti pentru a muri si a trai sub alte dimensiuni, intr-o lume necunoscuta pamantenilor. Faptul ca refuzam timpul, ca refuzam sa crestem sau sa imbatranim, ne costa viata. Probabil doar acum veti intelege dorinta mea de a gasi vanzatorul de timp, de a-mi ingheta sufletul pentru a-i face pe altii fericiti. Acum, va dau timpul meu pentru ca imi cunoasteti trecutul si puteti sa va imaginati viitorul. V-as da chiar tot timpul din lume, pentru ca al meu se pare ca se scurge prea repede. Mi-am dat seama ca nisipul ce se scurge se vede doar atunci cand traiesti in realitate, intr-o mediocritate cumplita.

Comentarii

danplux a spus…
Lupta adevărată se poartă numai în realitate. Altfel .. totul se petrece într-un vis. Iar trezirea este adesea cea mai dureroasă. Este ca un efect de îmbătrânire rapidă, după o criogenie fără rost.
... :)
Dănuţa a spus…
Si totusi..eu inca mai astept la primavara randunicile si ghioceii! Chiar daca mi-am ascuns iubirea dincolo de orizont..si chiar daca mi-am desavarsit dragostea doar o toamna in apele marii, ca apoi sa-mi strig durerea intr-un varf de munte..! Nu mai sufar.. am inteles intr-un final, ca unii oameni (i)ubesc doar inceputurile! (si traiesc din asta)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Lacrima si Raza (Lucian Blaga)

O lacrimă
Desprinsă dintre genele unei plăpînde amintiri
Ce stă ascunsă-n fundul unui suflet
Căzu
Pe albul unei fragede petale...
O rază de-te peste ea
Şi-i zise:
"Simt din căldura ta că nu eşti bob de rouă...
De unde vii şi ce eşti?"

În vreme ce se destrăma în pulbere de soare,
Răspunse lacrima:
"Eu sînt un strop de suflet
Şi sînt
Ca picurii izvoarelor fierbinţi:
Vin totdeauna din adîncuri - mari!"...