Treceți la conținutul principal

It is a matter of choice…


 Pierzand notiunea de timp, am uitat ca oamenii sunt facuti pentru a muri si a trai sub alte dimensiuni, intr-o lume necunoscuta pamantenilor. Faptul ca refuzam timpul, ca refuzam sa crestem sau sa imbatranim, ne costa viata. Probabil doar acum veti intelege dorinta mea de a gasi vanzatorul de timp, de a-mi ingheta sufletul pentru a-i face pe altii fericiti. Acum, va dau timpul meu pentru ca imi cunoasteti trecutul si puteti sa va imaginati viitorul. V-as da chiar tot timpul din lume, pentru ca al meu se pare ca se scurge prea repede. Mi-am dat seama ca nisipul ce se scurge se vede doar atunci cand traiesti in realitate, intr-o mediocritate cumplita.

Comentarii

danplux a spus…
Lupta adevărată se poartă numai în realitate. Altfel .. totul se petrece într-un vis. Iar trezirea este adesea cea mai dureroasă. Este ca un efect de îmbătrânire rapidă, după o criogenie fără rost.
... :)
Dănuţa a spus…
Si totusi..eu inca mai astept la primavara randunicile si ghioceii! Chiar daca mi-am ascuns iubirea dincolo de orizont..si chiar daca mi-am desavarsit dragostea doar o toamna in apele marii, ca apoi sa-mi strig durerea intr-un varf de munte..! Nu mai sufar.. am inteles intr-un final, ca unii oameni (i)ubesc doar inceputurile! (si traiesc din asta)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!