Treceți la conținutul principal

Oare?!?Astazi cineva mi-a spus ca am spirit fitos..:) 
Ce ti-e si cu spiritul asta...

Comentarii

danplux a spus…
Mă întreb cum îţi dai seama dacă cineva are spiritul .. fiţos (?). Ai deranjat(-o) cu ceva. :)
Dănuţa a spus…
Am avut o discutie in cancelarie pe tema "cadourilor" de Craciun. Eu spunand ca nu voi accepta nimic de la elevi, daca au vre-o initiativa de genul asta, oricare ar fi considerentele lor pentru o astfel de initiativa..! La care un domn profesor de religie a venit cu afirmatia asta..:) I-am dat si eu replica, urandu-i sa "primeasca" cat mai multe cadouri, spiritului meu fiindu-i bine mersi si fara..:)
In fine, n-am vrut sa-mi deranjez spiritul ca sa zic asa, cu o asemenea ineptie..:)
Victor a spus…
bun venit in lumea celor rai!
o sa vezi ca e destul de amuzant aici. Oamenii simt nevoia unor personaje negative in viata lor si cei care nu sunt asemeni lor, asa cum ai fost tu cu tipul ala, se incadreaza perfect in categorie. :))

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!

Inocență

Sărutul acela, cel de-nceput,
A fost gingașia cuvântului mut,
Când albe troiene, deșerturi și ploi
Se sfarmă cu sete de umeri-mi goi,
Sărutul acela, cel de-nceput,
Când păsări se luptă să zboare spre cuib,
Cănd fulgere crapă pământul sub noi.
Rămâi pâna mâine,
Mai rămâi până-n zori.