Neputinta


 In dupa amiaza asta, am aflat ca una dintre prietenele mele, (nu am multe), s-ar putea sa aiba nenorocita aia de boala care incepe cu C...
Rezultatul de la biopsie tinde catre..acum sunt asteptate parerile de la specialisti...Sunt furioasa, revoltata, trista ca nu am putere sa pot face mai mult pentru ea, de ce numai oamenii buni trebuie sa sufere??? 

Comentarii

danplux a spus…
De curând am aflat că băieţelul unuia din colegii de la muncă are boala asta (leucemie, mai exact). La doar şase ani (?!?).... A început tratamentul de vreo lună. Doamne-fereşte!
Victor a spus…
Este cea mai degradanta si mai crunta boala dintre toate. In ultimii 2 ani am pierdut doi oameni foarte apropiati din cauza ei si nu doresc nici celui mai oribil om din lumea asta sa treaca prin asa ceva. Sper ca prietena ta sa fie ok sau in cel mai rau caz boala sa fie in stadiu incipient pentru ca atunci exista sanse si inca destul de mari sa se faca bine.
Imi pare rau...sa fiti tari!
Dănuţa a spus…
Sper si eu sa se mai poata face ceva cu tratamente si metode alternative. E greu..dar poate cu credinta si dorinta de a trai, trece de aceasta cumpana..
Insa e trist si nedrept!

Postări populare