Treceți la conținutul principal

Neputinta


 In dupa amiaza asta, am aflat ca una dintre prietenele mele, (nu am multe), s-ar putea sa aiba nenorocita aia de boala care incepe cu C...
Rezultatul de la biopsie tinde catre..acum sunt asteptate parerile de la specialisti...Sunt furioasa, revoltata, trista ca nu am putere sa pot face mai mult pentru ea, de ce numai oamenii buni trebuie sa sufere??? 

Comentarii

danplux a spus…
De curând am aflat că băieţelul unuia din colegii de la muncă are boala asta (leucemie, mai exact). La doar şase ani (?!?).... A început tratamentul de vreo lună. Doamne-fereşte!
Victor a spus…
Este cea mai degradanta si mai crunta boala dintre toate. In ultimii 2 ani am pierdut doi oameni foarte apropiati din cauza ei si nu doresc nici celui mai oribil om din lumea asta sa treaca prin asa ceva. Sper ca prietena ta sa fie ok sau in cel mai rau caz boala sa fie in stadiu incipient pentru ca atunci exista sanse si inca destul de mari sa se faca bine.
Imi pare rau...sa fiti tari!
Dănuţa a spus…
Sper si eu sa se mai poata face ceva cu tratamente si metode alternative. E greu..dar poate cu credinta si dorinta de a trai, trece de aceasta cumpana..
Insa e trist si nedrept!

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!