A mai trecut un an..


Ploaia tipic englezeasca e la ea acasa. O ador..desi sa traiesti intr-un loc cu multa umezeala nu e tocmai funny, chiar si pentru cei sanatosi tun..(utopie), desigur. Privesc in gol prin geamurile aburite, iar aici pe taramurile lui Shakespeare, traiesc un vis, dar parca visul nu este intreg..Lipseste ceva din el, ..ar trebui sa fiu in culmea fericirii, doar sunt unde mi-am dorit sa fiu de cand ma stiu..Nu obisnuiesc sa imi fac bilanturi..uitadu-ma in urma, anul asta am realizat ceva ceva...mai presus de toate am devenit "mami"..! Da...mami cu emotie, cu teama, cu zambete, cu profunzime, cu responsabilitate, cu dor, cu duiosie, cu lacrimi, cu tristete, cu nopti nedormite, cu dimineti senine scaldate in inocenta si puritate...sunt mami..si gandul imi e la el..la puiul meu..mi-e dor de mirosul lui..nimic nu se compara cu mirosul bebelui tau...Nu vroiam sa plec..dar m-am lasat convinsa..ca dupa atatea luni de oboseala acumulata am nevoie de o pauza...sper sa nu-mi simta lipsa prea mult si sa isi aline dorul cu esarfa mea lasata in patut la plecare..Oricum stiu ca David e pe maini bune si in siguranta, sentimentul asta ma mai linisteste putin..
Intalnirea cu Londra nu e o calatorie, ci mai degraba e ca o regasire..poate e "un soi de intoarcere acasa"..! Ma gandesc serios sa ma stabilesc aici, dupa mai multe invitatii primite..Si oricum, de acum incolo trebuie sa ma gandesc la viitorul puiului meu...Nu imi reneg tara si originile, dar acolo nu mai e culoare si zambet, doar cenusiu si ochi  tristi...Trebuie sa o iau de la inceput, cumva, si mai trebuie sa si pornesc de undeva...
Iar aici, pe malul Tamisei, ma simt mai increzatoare si mai puternica ca oricand...!
La multi ani..


Comentarii

danplux a spus…
Felicitări, în primul rând (didn't knew that) !!! Exact, ai dreptate când vorbeşti de ce te face legat de copilul tău, .. ai avut curaj, oricum, să pleci.
Dacă ar fi să aleg un oraş în care să trăiesc, ar fi Londra ( deşi aş alege orice orăşel din Anglia ... chiar şi Portland).
Să-ţi faci timp şi pentru Winchester .. sau Windsor. Sunt atâtea locuri interesante acolo.
La mulţi ani! Sănătate şi împliniri de vise în Noul An!
ice4you® a spus…
La Multi Ani cu multe impliniri atat tie cat si celor dragi tie!

Postări populare