Adiere de timpAstept sa mi se aseze zapada in suflet! In definitiv toti tanjim dupa amagiri, cand ai NIMIC!

Comentarii

Victor a spus…
Intotdeauna ai ceva, fie numai viata. Si atata timp cat o ai n-ai nevoie de amagiri sau de sperante pentru ca ai o certitudine.
Ieri varu-meu care e intr-a 6-a imi spunea:" indiferent unde as fi si cu cine eu incerc sa fac cumva sa ma distrez". Daca isi mentine atitudinea asta intreaga viata va fi un om fericit. Si ti-o recomand si tie. :)
Dănuţa a spus…
Victor..tu intotdeauna un optimist si un dragut..Multumesc!
Victor a spus…
....si intotdeauna gata sa dau o mana de ajutor atunci cand cineva e dispus sa lupte contra tristetii si melancoliei :D
Dănuţa a spus…
M-am clasat pe locul 27 in concurs. E mult..e putin..pentru mine nu are importanta valoarea materiala. Conteaza ca am avut incredere in mine, si mi-am facut o mica bucurie sufleteasca. Iti dedic reusita mea tie, in primul rand pentru ca m-ai incurajat si sustinut, si ar mai fi cineva...dar..nu mai conteaza acum..! Nu vreau sa fie un comentariu lacrimogen..asa ca hai sa zambim..:) doar am castigat un premiu..si un prieten virtual..:)
:D
Victor a spus…
Multumesc! ma simt onorat! stiu cat ai muncit si banuiesc cat timp ti-a luat sa scrii toate articolele alea asa ca dedicatia asta inseamna mult :)
dupa parerea mea sunt cateva lucruri importante pe care le-ai realizat prin concursul asta:
1) ai reusit sa-l duci la capat. daca stai sa te uiti, este socant cat de multe lucruri incepem in viata fara sa le terminam. faptul ca oricat ti-a fost de greu ai reusit sa-l duci la cap e un exercitiu extrem de util
2) ai reusit sa scrii despre nimic. lucrul asta este extrem de greu de realizat si se poate dovedi foarte util in viata
3) te-a ajutat sa te transformi, macar in scris. a fost punctul in care ai renuntat la scrierile tale melancolice, triste si sper sa nu te opresti din drumul pe care l-ai inceput. :)
Dănuţa a spus…
Mai am mici scapari, dar si ele fac parte din tot ce sunt eu, asa ca n-am de gand sa ma lupt cu ele. Cand vor disparea de la sine, atunci va fi si mai bine, pana atunci insa imi exprim sentimentele asa cum vin..uneori calme si linistite, alteori de'a valma si furtunoase!
:)
danplux a spus…
Nu ştiu câţi au participat, dar - cred eu - locul 27 probabil că este destul de bun. Deşi, .. sunt un pic dezamăgit de faptul că te-au pus pe locul ăsta.
Felicitări pentru efort .. şi încăpăţânare! :)
Dănuţa a spus…
De inscris, s-au inscris vre-o 200 de bloguri. De participat, au participat cam 150 la inceput, ca intr-un final sa ajunga la linia de sosire doar 74. Pentru mine e o pozitie buna, si conteaza ca eu mi's mandra de mine..:)
Multumesc mult pentru urari..:) si nu as zice ca sunt încăpătânată, ci doar ambitioasa.
:D
Dănuţa a spus…
Nu am incercat sa-mi gasesc scuze ca sa abandonez, desi au fost ocazii nenumarate, de la jurizare, pana la oboseala, lipsa de timp, de inspiratie, si poate de transparenta, spunandu-se ca inca de la inceput se cam stiu castigatorii, nu m-a deranjat nici ca ar fi o reclama "nemeritata", cum au crezut unii dintre participanti, unor produse pe care nu le cunosteam, dar hei..s-a pornit de la ideea ca e un concurs de creativitate, eu n-am facut altceva decat sa-mi pun imaginatia la incercare, cu nuante din realitatea mea..!

Postări populare