Relaxarea multimedia

 Amintirile sunt comorile de suflet ale oamenilor. Fara ele suntem cumva goi si pustii, intr-o lume tot mai rece si impersonala..Stresul fiind unul dintre dusmanii nostrii cei mai aprigi, simtim cumva nevoia sa ne detasam, sa evadam pret de cateva ore in alt univers..Fie ca ne refugiem in vizionarea unui film, ori ca ne lasam purtati de acordurile unei linii melodice prin diferite stari, necesitatea unui univers multimedia este mai degraba vitala. Fiecare se relaxeaza in modul sau propriu...personal imi place sa retraiesc momentele frumoase, vizionand filmuletele din concedii, sau din mici evadari de week-end, ori sa privesc fotografiile surprinse, nu  putine la numar. Asa ca nu e rea ideea unui colt multimedia..In sensul asta, din multitudinea de dispozitive mi-a atras atentia Playerul Multimedia O!Play_HD2, cu suport USB 3.0


Fiind primul dispozitiv de acest gen care vine cu acest suport, oferindu-ne viteze de zece ori mai mari decat predecesorul sau. Un dispozitiv complet atat pe partea de redare continut cat si pe partea de servicii de retea. 
Fie ca am un hard disk extern sau un card de memorie din aparatul foto, pot linistita sa vizionez continutul lor pe tv-ul din camera..
Pe mine una ma incanta performanta efectiva a produsului, pentru ca indiferent ce as face, timpii de asteptare lipsesc cu desavarsire..Ma incanta compatibilitatea cu fisiere de tip ISO pentru ca sunt redate si recunoscute fara probleme. 


Mereu am simtit ca nu-mi folosesc televizorul suficient, plictisita uneori de programele tv. din acest motiv zacand zile intregi inchis...Ei bine cu un asemenea dispozitiv tv-ul meu a prins viata..Printre altele beneficiaza de un suport serios..versiunile fiind la numar cam 21 pe an..Nu s-a blocat niciodata, chiar vizionand seriale in 1080p 9Gb, nu se incalzeste deloc, e foarte bine pus la punct cu o frecventa metronom a update'urilor soft, ceea ce pentru mine reprezinta stabilitate si performanta, Asus fiind net superior oricarui "noname"! 
Pentru mine e un dispozitiv de exceptie, avand in palmares 44 de premii, ceea ce il duce direct in top..


Si uite asa m-am "lipit" eu de continut digital HD in camera mea, playerul avand un design dragut, Asus obinuindu-ne deja cu stilul sau inconfundabil.

Afara e foarte frig, semn ca iarna si-a intrat in drepturi..eu sunt in fotoliul meu preferat, savurand o cana de vin fiert cu scortisoara si piper, bucurandu-mi sufletul si privirea senina, la minunea de la Asus.


Articol scris pentru etapa nr. 19 in cadrul concursului SuperBlog 2011
Sponsor: ASUS
Nume proba: Armamentul multimedia
 
D^D

Comentarii

Postări populare