Pe aripi de zbor...


Priveste zborul unui pescarus albastru
In infinit!

Fiecare dintre noi simte si isi exprima libertatea printr-un mod personal de perceptie. Pentru fiecare om de pe glob are o definitie. Deci...am putea spune ca exista miliarde de perceptii despre libertate. In ultima vreme, cel putin, am senzatia ca, notiuni ca adevar, libertate, iubire, tin de domeniul abstractului. Oricum de mare respiratie si flexibilitate. Sau sa le spunem relative. Pe mine m-a uimit continuu libertatea ca stare interioara (desi cred ca doar interioara poate fi). Cand nu te jeneaza nimic, nu te supara nimic, o imensa intelegere si iubire. Nu vorbesc de toleranta care, pentru mine, presupune acceptarea unor lucruri care ma deranjeaza. Nu vorbesc de compasiune. Si nici de elan sau insufletire. Starea pe care, mai in gluma, mai in serios, am numit-o "prezenta". De a fi tu, intr-un moment oarecare, prezent, dilatand la maximum simturile, largind baierile inimii, ale mintii. Prezenta intr-un moment, trist, vesel, oarecare, care iti poate sfarama si reface in acelasi timp personalitatea. De a intelege ca lucrurile nu sunt conforme cu tiparele sau structura ta, au un mod al lor de a fiinta, ce se modifica permanent. Senzatia de continuitate, unicitate si banalitate in acelasi timp, tu facand parte dintr-un intreg. Dureros, magic, indestructibil. Senzatia ca nu poti fi singur oricate ziduri ai ridica imprejur. Ca poti face orice si nu poti face nimic.
Libertatea ca stare... Cateodata, iesind din sine, falfaind, degetele contureaza bland si ambiguu, peste zidurile fiintei mele, tristetea si fericirea starii de libertate.

 
Constrangeri sociale sunt, insa imi place sa aleg, sa simt, sa ma implic, sa daruiesc, sa zambesc, sa evoluez si sa gandesc autonom.
Exact! Sa ma respect, sa am incredere, si sa respect autonom! Sa am o atitudine pozitiva, sa imi asum, sa fiu responsabila! Admir autonom oamenii care realizeaza ceva si nu iau de-a gata. Care nu au legaturi, sunt independenti.! Care au propriul punct de vedere! A fi autonom inseamna defapt sa accepti provocarile pe care ti le rezerva destinul, karma, hazardul... si sa crezi in vise!


Articol scris pentru etapa nr. 14 in cadrul concursului SuperBlog 2011
Sponsor: Autonom Rent-a-Car
Nume proba: A fi sau a nu fi… autonom

D&D

Comentarii

Masaj erotic a spus…
un articol foarte bun, l-am citit cu multa placere, iar pozele foarte frumoase

Postări populare