Treceți la conținutul principal

Parteneri mediaPartenerii media se implica in sustinerea si promovarea pe partea de media a diferitelor evenimente si concursuri..In cazul nostru, la SuperBlog 2011, am avut si noi partenerii nostrii media..

http://www.radiolynx.ro/ -post de radio online, ne creeaza o punte de comunicare mai ales pe perioada concursului, cu juriul, prin interviuri, discutii despre jurizare, etc..in rest..stiti si voi..stiri, muzica..un post fain..
http://www.connect.ro/-revista de telecomunicatii..
http://www.photomagazine.ro/photomagazine/- revista online, abordeaza domeniul foto..
diverse categorii..de la stiri, la artisti..etc..
http://www.121.ro/index.php- comunitatea femeilor, unde au loc discutii despre moda..frumusete..adica "chat" feminin..si nu numai..:)
http://www.medialook.ro/- site functionabil ca un director unde stirile sunt indexate in baza lor..monitorizari articole, centru de relatii media, etc..
http://www.prwave.ro/-site ce ofera servicii de consultanta..cursuri PR..publicitate...
http://www.moneywatch.ro/-Bogdan Mihalascu, face o incursiune rapida in lumea afacerilor..
http://obisnuit.eu/-blogul castigatorului de anul trecut al concursului, un blog despre tehnologie..
http://www.lexaverzes.ro/-un blog personal, unde autoarea ne invita sa descoperim lumea ei..

Le multumim si noi, pe aceasta cale pentru sprijin si sustinere..!

Articol scris pentru etapa nr. 32 in cadrul concursului SuperBlog 2011
Sponsor: Nu avem astazi :)
Nume proba: Parteneri media

D&D

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!