Treceți la conținutul principal

Cand valorile se ciocnesc..


Admirabil modul prin care Autonom a devenit astazi cea mai mare firma autohtona de inchirieri masini. Cu un numar de ani in spate valorosi, creatia de azi, promite si pentru cea din viitor. Pentru ca sunt convinsa ca se vor mentine acolo sus! S-au axat doar pe un singur obiectiv si au reusit. Nu au alergat dupa mai multi iepuri deodata, si nu s-au multumit doar cu profitul. Au pus accent pe calitatea serviciilor oferite, pe clienti,  si nu in ultimul rand pe calitatea umana.S-au dezvoltat intr-o perioada in care criza isi pune amprenta pe tot mai multe firme si companii. Asta denota ca managerul companiei, stie sa isi mentina afacerea in top. Autonomia si mobilitatea lor, e ca un modus vivendi, pe langa comunicarea si libertatea pe care ne-o insufla noua, bloggerilor. Initiativa dar si receptivitatea de a ne insoti in aventuri frumoase e laudabila, si nu e putin lucru. Doua astfel de evenimente au avut deja loc, mai precis, cu bloggerii prin sibiul meu si bloggeri autonomi la cluj brands tour. Evenimente la care n-am participat, desigur ca mi-ar fi placut..insa cine stie, poate cu alta ocazie, convinsa fiind ca vor mai exista pe viitor si altele. 


Parteneriatele pe termen lung au musai nevoie de viziuni, strategii dar si de suportul ambelor parti implicate intr-un posibil-viitor proiect. Autonom a intrat in hora bloggerilor, cu evenimentele amintite mai sus, insa e nevoie si de alte initiative de partea ambelor parti, pentru ca acest parteneriat sa se consolideze in timp. Cum sa ne sustinem reciproc? Pai pe langa promovarea online, prin articole si remember'uri ale trairilor de la astfel de evenimente, recomandari, ne mai putem implica la unison in campanii umanitare, de genul sa zicem celor de sarbatori, cand orice copil mai saracut isi doreste sa vina si la el "Mos Craciun", ajuntandu-ne sa obtinem autonomia si viteza de care avem nevoie atunci cand suntem nevoiti sa ajungem prin nu stiu ce sat...comuna..stiind ca iarna drumurile sunt marea majoritate inzapezite..ori in proiecte culturale, spre exemplu unul in care arta sa fie apreciata la justa ei valoare.


Un proiect in care pasiunea pentru autentic sa faca din participarea la aceste evenimente culturale un moment memorabil. Am mai putea da nastere unor povesti unice din fiecare regiune a tarii, sub forma unei scoli de vara..Nu avem de unde sa stim ce se va alege de toate ideile noastre, insa premisele sunt unele dintre cele mai corecte. Sa dam un refresh libertatii, sa dispara animozitatile online intr-o asociere bazata doar pe relatii interumane, de prietenie, de camarazi de nadejde in orice situatie..cum se zice si la bine si la greu..! Autonom a inteles ca filosofia colectiva intr-o colaborare cu bloggerii nu poate fi decat de succes, alegand sa nu mearga doar pe promovarea clasica, si rigida, offline.
Si cand valorile se ciocnesc..ei bine..nu poate iesi decat ceva frumos. Transparenta, performanta si o mare provocare pentru viitorul afacerii..
Impreuna putem fi antreprenorii unui vis cladit pe libertate si autonomie! Se va crea dincolo de strategii marketing, acea legatura sufleteasca care ne va motiva sa crestem impreuna. Si cu siguranta vor "curge" si proiectele in acest sens. Sa vina caldura zic eu..
:)


Articol scris pentru etapa nr.24 in cadrul concursului SuperBlog 2011
Sponsor: Autonom Rent-a-Car
Nume proba: Autonom si bloggerii, in social media

D^D

Comentarii

Victor a spus…
cred ca "blogger" s-ar traduce destul de bine in romana prin "barfitor online". adica bloggerii au adus mica barfa de la tara din fata portii la nivel internautic, atata tot, si acum unii dintre ei chiar isi spun formatori de opinie. :))
D^D a spus…
:)
Eh, viata e perfecta asa imperfecta..! Nu incerc sa imi exprim o parere negativa despre noi toti.:)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!