Treceți la conținutul principal

Hapciu


 Am reusit sa ma lipesc de o gripa de toata frumusetea..pai cu epidemia asta ma miram ca tocmai eu sa lipsesc la numar..:)
Printre cani cu ceai, fervex, nurofen, strepsils, si alte acareturi de gen, incerc sa nu ma las doborata la pat de nemernica in cauza...dar e al naibii de greu cand ai o stare de somnolenta constanta..! Incerc sa citesc o carte fara succes, nu ma pot concentra..Mama incearca sa ma ademeneasca cu supa si portocale..tot fara succes..:) 
Bagami-as piciorusele..se vede treaba ca sistemul meu imunitar si-a luat zborul spre tari mai calde..:) 
Hapciu!

Comentarii

Victor a spus…
Welcome to the light side! :D
n-o sa fie intotdeauna usor sa gasesti subiecte despre care sa vrei sa scrii dar sunt alaturi de tine si apreciez incercarea ta de a aborda un stil pozitiv. :)
D^D a spus…
:)
Victor, recunosc ca m-am molipsit de la tine. Tu esti "vinovatul", si superblog ca m-a scos din carapace.
:D
Victor a spus…
multumesc. "vinovatul" insa esti tu. putea veni intreaga omenire sa incerce sa te convinga, daca tu nu ai fi vrut sa faci aceasta schimbare atunci ea n-ar fi avut cum sa aiba loc. :)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Lacrima si Raza (Lucian Blaga)

O lacrimă
Desprinsă dintre genele unei plăpînde amintiri
Ce stă ascunsă-n fundul unui suflet
Căzu
Pe albul unei fragede petale...
O rază de-te peste ea
Şi-i zise:
"Simt din căldura ta că nu eşti bob de rouă...
De unde vii şi ce eşti?"

În vreme ce se destrăma în pulbere de soare,
Răspunse lacrima:
"Eu sînt un strop de suflet
Şi sînt
Ca picurii izvoarelor fierbinţi:
Vin totdeauna din adîncuri - mari!"...