Treceți la conținutul principal

Hapciu


 Am reusit sa ma lipesc de o gripa de toata frumusetea..pai cu epidemia asta ma miram ca tocmai eu sa lipsesc la numar..:)
Printre cani cu ceai, fervex, nurofen, strepsils, si alte acareturi de gen, incerc sa nu ma las doborata la pat de nemernica in cauza...dar e al naibii de greu cand ai o stare de somnolenta constanta..! Incerc sa citesc o carte fara succes, nu ma pot concentra..Mama incearca sa ma ademeneasca cu supa si portocale..tot fara succes..:) 
Bagami-as piciorusele..se vede treaba ca sistemul meu imunitar si-a luat zborul spre tari mai calde..:) 
Hapciu!

Comentarii

Victor a spus…
Welcome to the light side! :D
n-o sa fie intotdeauna usor sa gasesti subiecte despre care sa vrei sa scrii dar sunt alaturi de tine si apreciez incercarea ta de a aborda un stil pozitiv. :)
D^D a spus…
:)
Victor, recunosc ca m-am molipsit de la tine. Tu esti "vinovatul", si superblog ca m-a scos din carapace.
:D
Victor a spus…
multumesc. "vinovatul" insa esti tu. putea veni intreaga omenire sa incerce sa te convinga, daca tu nu ai fi vrut sa faci aceasta schimbare atunci ea n-ar fi avut cum sa aiba loc. :)

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!