Dependenta de adrenalina

As da oricand zarva orasului pentru o viata de acum incolo in creierii muntilor cu multa adrenalina, noroi si un motor de teren BMW G 650 Xmoto. A fost o provocare pentru mine sa experimentez trairi noi, sa simt senzatii tari. Sa te urci pe un astfel de motor inseamna defapt sa traiesti periculos. 


E goana dupa libertate, si cand intri intr-o gasca de motoare invelita-n piele, tinte, capete de mort si lanturi pe umeri, nu ai cum sa nu te simti ca o pisica printre caini..:))
Se zice ca forta sufletului e mai puternica decat cea a trupului, iar eu sufleteste zburam dincolo de ratiunea care imi spunea "opreste-te"! Un tumult de trairi intr-un vis feeric. Deseori ma visam imbracata in articole de piele, nu neagra, ci rosie..:)) ca deh, eu sunt mai cu mot, pe un motor puternic. Si imaginea imi suradea...
Mai zilele trecute o stire mi-a atras atentia.  Cum ca Asus a lansat notebook-ul Lamborghini VX7 in Bucuresti. Buuuuuun mi-am zis. Trebuie neaparat sa-l vad, sa-l aflu, sa-l stiu, sa-l am..:)) Zis si facut. La prima vedere e un laptop exclusivist. Cu atat mai mult sa mi-l doresc. Asta da placere vinovata. :)  Un laptop luxos ce aduce un tribut ingineriei dar si tehnologiei deopotriva prin stil si rafinament. M-a captivat, si dincolo de detaliile tehnice pe care le are la indemana oricine e interesat de acest model, prin intermediul internetului, la momentul actual ramane o bijuterie. Cum noi suntem atrase de bijuterii, ei bine si Lamborghini VX7 e un diamant. 

In parcarea din fata blocului nu am un Lamborghini dar pot avea macar acest laptop care cu siguranta la o prima atingere imi va potoli setea de adrenalina atunci cand din varii motive nu mi-o pot domoli altfel. :) Si cum de adrenalina devii dependent, nu te poti abtine nici cand vine vorba de Lamborghini VX7.
Imaginea lui si detaliile tehnice m-au proiectat pe Valea Prahovei intr-un week-end, amintit mai sus, cu adrenalina la maxim, zambete, trairi dincolo de ratiune, si zbor catre infinit.Cu siguranta o asemenea placere vinovata nu traiesti in fiecare zi. Si oricum, nu e vinovata..:), dar asta e o alta poveste..!

Articol scris pentru etapa nr.3 in cadrul concursului SuperBlog 2011
Sponsor: ASUS
Nume proba: Plăceri vinovate

D^D

Comentarii

Victor a spus…
concursul asta a avut un efect foarte bun asupra stilului tau de a scrie. ai lasat macar temporar chestiile melancolice pentru a scrie niste articole mai pozitive. :D
D^D a spus…
:D
Cum spuneam, in mine se ascunde o lume intreaga. Nu mi-am insusit eu minunea, mi-a fost inscrisa in suflet de cineva drag. Si da, articolele propuse imi dau ceva batai de cap, insa eu sper sa ma descurc.Pana la nr. 33 mai e drum lung..:)Oricum in final ceea ce conteaza e participarea si nu neaparat vre-un castig material. Poate doar sufletesc si atat. Fiindca jurizarea e foarte subiectiva din punctul meu de vedere.
:)

Postări populare