Treceți la conținutul principal

Toamna absenta


Viata e in continua schimbare, zilele nu seamana intre ele, chiar daca unele par de-a dreptul banale..Heraclit spunea ca lucrurile isi gasesc repaus numai in schimbare. Ei bine schimbarea poate fi benefica sau nu..depinde cat de mult ne petrecem timpul in zona viului, si nu in cea a lucrurilor statice..Stiu ca lumea nu se va schimba peste noapte, e o utopie si asta, fiindca lumea se schimba zi de zi..evolueaza sau involueaza. Iar in viata pot aparea franturi, fiindca nu le poti avea pe toate..si daca le-ai avea ce farmec ar mai avea existenta ta?  Trebuie sa existe si pagini rupte din carte..

Toamna mea
Si toamna ta
Se intalnesc pe carari de parc 
La margine de septembrie.. 

D^D 

Comentarii

The librarian a spus…
La mine s-a rupt coperta. Eu ce să mai zic?!

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!