Treceți la conținutul principal

Noapte de septembrie


Un parfum ciudat de ireversibil, o melancolie stranie...
Ma depaseste momentul cand trebuie sa spun o vorba potrivita, intr-un moment potrivit. Trebuie sa invat din nou sa ma bucur de momentele speciale alaturi de cei care mi le ofera. Mi-am pierdut zambetul copilaresc, fiindca nu mai zaresc vreu-un chip drag in tocul usii.. Mi-e dor sa-mi incerc limitele, mi-e dor sa am emotii...
Nu poti fi atat de mediocru incat sa te refugiezi inauntrul tau si in afara sa fii stana de piatra.  Suntem oameni schimbati de alti oameni...oare nu putem uita..nu putem fi iar puri? (retoric) Nu mai stim..nu mai vrem..? 
Si-n noaptea asta de septembrie zaresc un chip drag..caci doar noaptea e a noastra...!
D^D

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Sindromul Borderline

Tulburarile de personalitate borderline ocupa zona incerta dintre patologia psihica si normalitate, persoanele ce prezinta astfel de tulburari nu sunt bolnave mintal, dar nici deplin normale. Desi lipsesc date definitive, incidenta tulburarii de personalitate borderline este de 1 pana la 3%, la nivelul populatiei mondiale. Ca si in cazul altor afectiuni psihice, cauzele tulburarii de personalitate borderline sunt complexe. Numele a aparut in urma teoriilor din anii ’40 – ‘50 cand se considera ca afectiunea era la granita (border) dintre nevroza si psihoza. Aceasta viziune nu mai reflecta gandirea prezenta. In fapt, anumite grupuri de psihanalisti fac presiuni pentru schimbarea denumirii, inlocuindu-l cu tulburarea reglarii emotionale.

Termenul “borderline” desemneaza stari intermediare intre schizofrenie si nevroza.

Sindromul borderline (sau marginal) are o evolutie cronica, ondulanta. Este un sindrom comparativ cu o nevroza, deosebit de durabil, intens, polimorf, rezistent la tratament…

Gust de iubire

m-aș izola,
cu tine,
într-o iarnă
cu gust
de iubire...
Reflecții

Mi-ar plăcea să mă uit în urmă și să spun ca nu regret nimic! Doar că realitatea nu este așa. Sunt multe lucruri pe care le-aș face altfel decât le-am facut. Dar cred că este mai constructiv să mă uit înainte. Știu ce mi-am propus să fac mâine. Știu încotro mă îndrept și ce vreau să obțin. Dar mai mult decât orice, știu ce fel de om sunt. Iar luptele, eșecurile, palmele primite de la viață, m-au transformat, arătându-mi că trebuie sa fiu mai bună. Încă învăț și încă încasez lovituri, iar asta mă ambiționează și mai mult. Îndrăznesc să mă bat cu imposibilul!